Søndags tanker og lidt inspiration

Så er det søndag, og for mig betyder det at jeg kun har 2 dage tilbage inden min afsluttende skriftlige opgave skal afleveres. Det har været en laaang måned og jeg er så glad for at, at opgaven snart kan afleveres og jeg dermed kan gå i gang med forberedelse til den mundtlige eksamen i midten af juni. Jeg vil bare gerne have det overstået!

soendags-inspirationInspiration fra H&M

Det er virkelig surrealistisk at jeg snart er færdig på uddannelsen, og det sætter en masse tanker igang – for hvad skal der så ske? Jeg har valgt ikke at søge videre, selv om mange af dem fra min klasse gør det. Sandheden er den, at jeg ikke helt føler for at gå mere i skole, og jeg har bl.a. fundet ud af at det mere er online marketings-delen som fanger mig, og ikke den måde man traditionelt markedsfører sig på. Dog ville jeg ikke være foruden hele uddannelsen, da den har lært mig rigtig meget, som netop har åbnet op for min interesse for online-delen. Jeg har derudover lært en masse søde mennesker og kende, og det ville jeg heller ikke være foruden :-) Hvad der så skal ske må jeg tænke over – efter eksamen! Lige nu skal jeg bare gøre alt hvad jeg kan for at komme godt ud på den anden side af uddannelsen.

Det var lidt tanker fra mig på denne søndag, og jeg håber I synes det er okay at jeg nogle gange deler disse personlige tanker med jer – jeg tænker at det kan bidrage med at lære mig bedre at kende, og se personen bag denne blog bedre ♥ Ha’ en skøn søndag!

signature