When you need a hug – Snug a pug

Weekenden er ekstra tiltrængt denne uge, da vi har haft enormt travlt (nærmest ekstraordinært) på arbejdet hele ugen. Jeg skulle rigtig have været oppe og træne igår før arbejde, men torsdagen havde slidt mig helt op og kunne derfor ikke komme op til tiden. Dog har jeg fået trænet 3 gange, som er mit minimum så det har stadig været en OK træningsuge. I dag har jeg en del ting jeg skal have lavet, både taget billeder til bloggen og andre praktiske ting, og i morgen holder min ene storesøster min nevøs 3 års fødselsdag ♥

Tshirt: Newyorker | Jeans: Only | Sneakers: H&M

I dag vil jeg vise jer endnu en ny tshirt fra – guess where – Newyorker, og vi er endnu engang i det barnlige hjørne. Snug a Pug – den fik mig virkelig til at smile da jeg så den, så den skulle uden tvivl ned i indkøbskurven! Jeg har stylet den med lyse jeans og hvide sneakers, og det synes jeg egentlig fungerer meget godt. Hvad synes I? I denne weekend laver jeg et indlæg om en super lækker og proteinrig smoothie, som jeg ofte spiser til morgenmad eller som aftenssnack, så husk at kigge forbi!