Sneakpeek med en sød type

Godaften piger! Har haft den hyggeligste dag hos mine forældre, sammen med min farmor og ene storesøster. Min ældste storesøster er blevet gået hen og blevet syg, så hun var der ikke. Der var super lækker mad (puha, tilbage til LCHF i morgen), og bare hygge. Det er altid dejligt at have familien samlet og så have en ekstra fridag.

Jeg har ikke tid i aften til at sortere de outfitbilleder der er taget i dag – så I får derfor et lille sneakpeek på de billeder, jeg har fået taget sammen med mine forældres skønne hund, Freja. Til jer der følger mig på instagram, så dukker denne lille fluffball hele tiden op – jeg elsker hende virkelig af hele mit hjerte, og har det som om, at hun også lidt er MIN hund. Hehe. Jeg skal forresten have kat her om halvanden måned, og depositum skal betales i morgen. (der er sneakpeek på min instagram også: stylebystefanie). Glæder mig SÅ overdrevet! Men vi skrives i morgen, hvor de rigtige outfitbilleder kommer på bloggen ♥