Lille opdatering omkring mit photoshoot

Sikke en dejlig og solrig dag. Jeg har egentlig bare brugt den på sofaen, da min mave stadig brokker sig en del. Jeg beklager jeg ikke skrev et indlæg igår, men min dag var simpelthen så travl. Jeg skulle jo til Photoshoot i Næstved hos “Tony Nielsen Photography“, og det var super spændende. Det eneste photoshoot jeg har været til før, var engang hos Woman for mange år siden efterhånden, og det var slet ikke ligeså fedt som denne gang!

Nu er jeg jo ikke “professionel” eller noget, så det var virkelig spændende, at afprøve det. Tony skulle bruge en pige til hans kommende hjemmesides billeder, så der blev taget en masse forskellige af slagsen; portræt, i jeans og top, i jeans og bh, kjole og ikke mindst undertøj. Synes selv de udvalgte billeder blev rigtig fine, og nu skal de bare redigeres, og så håber jeg at kunne vise jer dem her på bloggen snarest ♥

photoshoot

Det startede ud med, at jeg ankom kl. 11 sammen med min mor (da det er hendes venindes kæreste der er fotograf) og så skulle jeg have lagt makeup og sat hår af deres makeup-artist Amanda. Derefter gik vi egentlig bare igang og det varede helt til kl. 15 ca. Tiden fløj bare afsted, og ja der var en dejlig afslappende atmosfære derhjemme hos dem, så følte hele tiden jeg var i trygge hænder. Undertøjsbillederne var faktisk ikke planlagt, men vi snakkede om, at den bh jeg havde på ville se fin ud med nogle trusser der passede til. Så kunne han vise det inde under deres “kvindebilleder” på hans kommende hjemmeside, at det også var en slags billeder man kunne få taget. I starten var jeg lidt tøvende, men som jeg har skrevet, så var hele atmosfæren bare rar, så det sprang jeg ud i. Der kom også nogle rigtig flotte billeder ud af det, så er glad for jeg sagde ja! Glæder mig til at vise jer de færdige billeder.

signature