Sneakpeek af min stue | Sådan ser den ud indtil videre

Hej piger! Ih hvor har jeg haft travlt denne weekend! Min stue blev malet igår og den er simpelthen blevet så fin. Jeg er virkelig vild med farven, da den er meget varm og min stue nu virker som en lille hule, samtidig med at den er ret lys. Jeg mangler bare min sofa så meget nu, så jeg kan blive helt færdig, men den kommer jo som sagt først midt i januar. Jeg må væbne mig med tålmodighed :-) I kan se lidt billeder her, af min nye skænk, som jeg også fik igår. Manglede den så meget, da jeg ikke har noget til opbevaring af diverse ting, og den er så perfekt og flot ♥ Jeg skal nok have sat et spejl over det osv. så det er ikke helt færdigt. Hvad synes I om billederne? Det er lille spiserumshjørne :-) Senere kommer der billeder af nogle nye kjoler jeg har fået. Håber I har haft en god weekend!