Sneakpeek og nyheder omkring bloggen

Her er de fantastiske nyheder: Jeg har valgt at sige JA TAK til et tilbud jeg har fået fra Trendsales, om at blogge for Trendsales Magazine, hvis jeg altså bliver udvalgt, så jeg er hermed blevet en af deres blog partnere! Det skal hermed forståes, at hvis jeg bliver valgt skal jeg ikke blogge fast derinde, men blot som en gæsteblogger. Jeg er helt høj over det! Det er så fedt og det er helt sikkert noget jeg ser frem til.

De vil trække lod mellem nogle af deres udvalgte blogpartnere hver måned og vælge hvem der skal komme ind og blogge på deres side. Trendsales har i forvejen en masse flotte blogs derinde som jeg synes I burde tjekke ud :-) Til jer der ikke har en bruger derinde, så gå ind og opret en! Der er så mange ting derinde, og jeg køber og sælger tit selv ting derinde. Jeg skal blandt andet til at sætte en masse til salg så snart jeg får taget billeder, da jeg er ved at skifte min garderobe ud ♥

nyt og new in fra Buch copenhagen med glimmer og palietter bukser og poncho

Det blev lidt langt, men det er virkelig noget jeg glæder mig til! Nå, men jeg vil også lige vise et lille sneakpeak på det jeg købte hos Buch Copenhagen i dag! ELSKER, ELSKER, ELSKER DET! Er ellevild :-D Glæder mig til jeg lige kan finde lidt tid til at vise det hele og måske også på. Stoffene er lækre og bløde og perfekt til når vejret bliver lidt koldere. Glæd jer!