Sneakpeek | Dagens outfit

Hej piger! Hold nu op, sikke en shoppetur det blev i dag. Det var jo meningen at jeg skulle købe julegaver, men endte kun med at købe 2 og så gik jeg ellers shop-amok til mig selv. Meget uventet og fordøjer stadig lidt den dårlige samvittighed. Jeg havde helt glemt hvor fantastisk et center Lyngby har! Fremover shopper jeg kun der!!! Jeg har købt en masse fine ting, blandt andet bluser, sko og jakke! Glæder mig meget til at vise jer de mange ting, men de bliver nok fordelt over flere dage. Der er alt for meget ellers :D Glæd jer<3

Derudover kommer der ikke outfit i dag som lovet, da min computer ikke rigtig gider lave collager, så det kommer i morgen i stedet. Så i dag må I nøjes med et sneak peek på en collage jeg lavede før jeg tog afsted i morges. Jeg håber I alle har haft en fantastisk dag. Husk at kig forbi i morgen, til min nye giveaway! Og der afslører jeg også hvem der har vundet sidste søndags giveaway! Mange knus herfra <3

Buch Copenhagen glitter paliet poncho og free people jeans blomster