Do more of what makes you happy

Godaften piger ♥ Havde den hyggeligste dag sammen med min veninde Juline i Lyngby, og vi fik rigtig snakket og shoppet :D Jeg fik faktisk ikke købt så meget som jeg troede jeg ville, men fik da blandt andet købt 2 par bukser og en del toppe. Dem skal I glæde jer til at se, da de er såååå fine og feminine! Næste lørdag står den på Strøget med min veninde Christina, så skal også spare lidt sammen til der. Tøsemiddagen kl. 17 er blevet rykket til næste weekend, da en af mine veninder havde glemt det var i dag. Haha. Så det må jeg bare se frem til næste weekend, hvilket egentlig også passer mig fint, for jeg er så smadret. Glæder mig til en afslappet aften før arbejde i morgen.

Jeg ville skam også bare lige smutte forbi bloggen og vise jer dagens outfit. Vejret har jo været så skønt og flot i dag, så hoppede i mine elskede bukser fra H&M. Jeg er vild med den løse pasform og slangeprintet. Og så elsker jeg når de går ind ved anklen, så de ikke poser hele vejen ned. Dertil min søde strikbluse fra Gina Tricot og mine Creme Fraiche ballerinaer. Meget afslappet men stadig fint outfit til shopping :D Nu vil jeg smutte hen i sofaen med min dyne og slappe af. Ha’ en god aften piger <3


Bukser – H&M | Top – H&M | Striktop – Gina Tricot | Ballerinaer – Creme Fraiche