Go eller NO GO? | Snakeprint leggings

Hej piger og undskyld den manglende blogging. Har haft lidt problemer med vores net herhjemme, men nu skulle det meget gerne være i orden igen :-) Ellers kan I altid følge mig på min instagram @Stylebystefanie, hvor jeg opdaterer ofte, eller min facebookside. Jeg er netop kommet hjem fra en dejlig omgang Bodyfit i Fitness World, og det kan så meget anbefales! Det er super effektivt og man bliver ØM dagen efter, hvilket er skønt. Så kan man mærke man har lavet noget.

Jeg har fundet disse super fine leggins på Trendsales, men er så meget i tvivl om jeg skal købe dem. Er helt vild med at de sidder tæt og printet ser fedt ud, men ved ikke om printet måske er “lidt” for tydeligt, eller for meget, til at det kommer til at se dumt ud? Derfor har jeg brug for jeres hjælp. Go eller No Go?