Simplicity is beauty

Godaften piger Glædelig snevejr! Jeg har netop været i barndommen sammen med C, for vi har lige set Mulan. Er der noget bedre end at se Disney film? Jeg eeeelsker det og det er noget jeg aldrig nogensinde vil være for gammel til. Alle de gamle sange osv. Og hvor rammer de bare dybt alle sammen på hver deres måde.

Et lidt sent indlæg fra min side i dag, men bliver simpelthen nødt til at vise jer denne fine collage jeg har lavet med skønne ting fra Ilva. Det er først for nylig at jeg sådan rigtig har fået øjnene op for Ilva, og hold nu op hvor er der mange lækre pynteting derinde, og ikke mindst møbler :-) Jeg er især blevet helt forelsket i natlampen med den smukke lampeskærm!!!! Spejlet er også virkelig unikt og pyntepuderne kan man heller ikke komme udenom. Alt sammen såå fint og det er helt klart den stil jeg vil prøve at ramme, når jeg skal til at indrette mit værelse hos mine forældre. Hvad synes I om tingene?