She took the leap & built her wings on the way down; celebrating her daring

Hej skønne piger. SÅ er det endelig fredag og weekend, og det er som altid virkelig tiltrængt. Igår var jeg til træning sammen med min veninde Christina, hvor vi trænede arme/mave og lidt skulder, og er faktisk stadig øm i mine ben efter bentræning i mandags (!!!). I morgen tidlig skal vi ned og træne igen, og vi overvejer stærk at tage enten en time Stram Op eller 45 min. Bikefit Intro, da vi gerne vil se hvad  “all the fuzz” er omkring spinning :D Er der nogle af mine læsere der har været/går til spinning? I så fald, hvad synes I?

I dagens anledning har jeg taget mine sweatpants på fra Zanca Sonne, som var passende til at gå weekenden i møde med. Dertil har jeg min fine bluse fra Nova Copenhagen og så en bordeau top på, som jeg synes passer rigtig godt sammen med farverne i mine sweatpants, da det bryder farverne lidt. Og så har jeg sneakers på, for vejret ER altså begyndt at blive en smule varmere. Kan I mærke det? Og nogle morgener dufter der lækkert af forår udenfor. Jeg kan slet ikke vente :-) Håber I får en lækker fredag, og så skrives vi måske senere, og ellers i morgen ♥ I weekenden kommer der bl.a. også et mere dybdegående indlæg om, hvordan man kan komme i gang med den sunde livsstil, både mht. kost og træning. Håber I vil kigge forbi <3