She dreamed of paradise

Hej piger. Håber I har haft en god weekend. Jeg var i byen i lørdags sammen med en masse venner, da en af mine venner havde fødselsdag, og det var super fedt! Rigtig vild aften, og igår var jeg helt færdig. Men så ved man det har været en vild aften, eller? I morgen skal jeg starte på løb sammen med min storesøster Malue, og vi starter ud med at løbe rundt om Damhussøen. Vi skal løbe ca. 1 gang om ugen sammen, og så skal vi skiftes til at være hos mig i Rødovre og hos hende på Nørrebro. Og så har vi snakket om at lave maddag sammen den dag også, så det bliver så hyggeligt ♥

I dag vil jeg vise jer disse casual shorts fra H&M. Jeg elsker dem virkelig og de er så behagelige at have på, da de sidder meget løst. De koster kun 79,- så jeg måtte eje dem. Her har jeg stylet dem med en af de fine toppe fra Miss Miss. Jeg elsker dem virkelig, da de sidder så godt og har nogle fine blondedetaljer forneden. Jeg har den også i mørkegrå og mangler den nu kun i rosa, før jeg er tilfreds. Hvad synes I? Killingerne photobombede lige billeder, det beklager jeg, haha. ♥ Ha’ en skøn aften!