Efterårs inspiration | 3 outfits der skinner

outfit med pelsjakker og stramme jeans i metallic
fra venstre: Jakke – H&M // Jeans – 2be // Støvler – Ugg | Jakke – Parajumper // Jeans – Mytheresa // Støvler – Mou | Jakke – H&M // Jeans – Club L // Støvler – Ugg

Godmorgen sødeste piger <3 Jeg har de største cravings for metallic jeans og palietbamsesko lige for tiden, og derfor har jeg lavet denne fine collage, med inspirations outfits her til efteråret/vinteren. Så man kan godt sige at der også er fokus på jakkerne. Som jeg før har nævnt, så elsker jeg bamsestøvler og lever næsten ikke i andet gennem vinteren, og alle disse par er bare super fantastiske!!!!!! Især sammen med de metallic farvede jeans, hvilket giver et meget fint og eksklusivt look, og det er jeg helt vild med. Må anskaffe mig såsdan et par. Har faktisk netop bestilt nogle super fede metallic jeans, som kommer på bloggen når jeg får dem. Følg med, piger