Sandaler med unikke detaljer

Hej piger. Nu er vejret ved at være der, og sommeren er ligeså småt over Danmark. Jeg elsker det. Det er skønt at hoppe i en tynd trøje om morgenen i stedet for en tyk jakke! Og et par sandaler i stedet for nogle store støvler. Jeg har dog ikke så mange sandaler, så har jeg taget et lile kig indenom Deichmann, og på collagen kan I se mine favoritter pt. Jeg kan rigtig godt lide Deichmann, da man får nogle rigtig fine sko til gode priser, og så er der rigtig tit mange unikker detaljer ved dem.

Overstående sandaler ville alle passer perfekt ind i min garderobe! De har alle sammen noget specielt over sig. De første er super lækre med fjerdetalje på, det har jeg faktisk set på nogle billeder, så dem overvejer jeg faktisk selv stærkt at købe. Er også helt vild med de etnisk-inspirerede sandaler i højre hjørne, da de vil se så fine ud til brune ben. Derudover har jeg valgt sandalerne nederst til højre, da de er meget simple og fine og passer til alt! Musthave i garderoben. Dem i midten er også SÅ smukke og har de lækreste detaljer ovenpå :-) Har I nogen favoritter? ♥