Endnu en statement t-shirt

salty-hair-tshirtsalty-hair-statement-tshirtStatement t-shirt fra Gina Tricot

TGIF Thank God It’s Friday ♥ Jeg har startet den godt ud med en omgang fullbody træning, og dermed ugens sidste styrketræning. Jeg skal nok også ned og træne i morgen, men tror det bliver cardio eller måske et dansehold? Jeg skal nemlig i byen om aftenen, og jeg kan godt lide at træne om formiddagen inden en bytur, da jeg dermed får lidt bedre samvittighed senere :D Jeg vil prøve at se om jeg kan nå at tage outfit af aftenens outfit, men kan ikke love noget endnu <3

Se også: Outfit med statement t-shirt og hullede jeans

I dag vil jeg vise jer denne søde statement tshirt som jeg har købt i Gina Tricot til kun 39 kr., fra deres udsalg. Jeg synes altid de har sådan nogle fine udsalgsvarer, og kunne have købt mig fattig, men endte med denne her og en anden sød top som jeg glæder mig til at vise jer snarest! Jeg vil smutte igen, da jeg får besøg om et par timer, og stadig mange at gøre rent. Ha’ en SKØØØN fredag!