Rosemunde | Functionality & Femininity

Årh piger. Jeg kan umuligt være den eneste pige på min alder, som er fuldstændig skudt i Rosemunde, vel?

Jeg opdagede første gang Rosemunde pga. min mor, da hun gik meget rundt i deres bluser med lange ærmer og blondekant. Årh, de var fine. I starten troede jeg faktisk, at Rosemunde var mere til min mors generation, men efterhånden, som jeg har set mere af deres tøj, og blevet ældre, er jeg fuldstændig overbevist om, at det er for alle! Alle der elsker at klæde sig feminint og især i blonder og palietter. Jeg kan fx. ikke leve uden mine Rosemunde toppe med bred blondekant, da jeg synes de ser lækre ud, stort set under alle mine bluser og toppe – da blondekanten stikker ud forneden. Nu mangler jeg bare er erhverve mig nogle lange bluse også og gerne dem med bred blondekant. Og selvfølgelig FLERE farver i toppene. Det gode ved deres tøj er, at meget af det er ret basis, og dermed kan man bruge det til absolut alt – og sætte det sammen på flere forskellige måder. Jeg synes Rosemunde er et lækkert mærke at have basistøj i, og jeg vil bestemt beskrive mine blondetoppe som basistoppe for mig og min stil. Er I også vild med Rosemunde? Og har I set deres lækre cardigans med blondekant også? Jeg er solgt! ♥