I just wanna look good for ya

Godeftermiddag sødeste læsere ♥ Jeg håber I alle har haft en rigtig god dag indtil videre. Min har i hvert fald taget en rigtig fantastisk drejning, da jeg har fået det job som jeg var til samtale hos tidligere på ugen! Jeg er så lykkelig og det er så perfekt timing, da jeg jo også står og mangler arbejde, og bare gerne vil igang. Jeg glæder mig helt vildt til at starte og skal nok komme nærmere ind på det på et senere tidspunkt. Det bliver virkelig spændende! Lige nu er jeg bare så glad, så glad, og glæder mig til det “nye kapitel” i mit liv!

basiskjole-i-roedroed-kjole-med-hoej-halsroed-kort-basis-kjoleroed-kort-kjoleguld-sandaler-med-blomstKjole: H&M | Sandaler: Købt i Bulgarien

Se også: Et feminint hverdagsoutfit

I dagens anledning vil jeg vise jer en ny lækker basiskjole fra H&M, som kun koster 79,95,-, og som jeg har glædet mig til at vise jer. Jeg startede faktisk ud med at købe den i mørkegrå for et par uger siden, men da jeg var dernede og kigge forleden fandt jeg den i denne nye farve, og faldt for den med det samme. Den er simpelthen så smuk, og passer også rigtig godt til et par guld sandaler eller stiletter. Den kan bruges både til hverdag pga. det simple fit (og som jeg har stylet den), men også til fest pga. den lækre farve. Jeg er VILD med den! Hvad synes I om den? I weekenden kommer der et indlæg om en super god øjenvippe-serum, som VIRKER, og som koster under 50 kr. Glæd jer!

signature