En fin køkkendetalje

Hej kære læsere. Sikke en kold og blææææsende mandag at vågne op til. Dynen trak mere end mødet med studiegruppen idag. Vi skal fremlægge på onsdag, og sidder derfor og er igang med de sidste detaljer på vores opgave. Det blev til et par timer på skolen, og så var det ellers hjem og spise frokost, handle ind og så videre til træning. Hånden på hjertet, jeg MAGTEDE ikke ben og cardio idag, og det der faktisk fik mig afsted var, at de andre jeg følger på instagram (som er på samme uge som mig) havde trænet dagens træning. Og eftersom vi er på samme uge, kunne jeg da ikke springe min træning over :D Elsker Instagram for at motivere mig ♥

rattan-brødboksbrødboks-nettopileflet-brødboks

Da jeg var nede og handle ind i Netto idag, faldt jeg over denne gudeskønne brødboks. Jeg forguder ting, og især ting til køkkenet, i pileflet/rattan, og jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Derudover har jeg ingen brødboks, så den er tilmed savnet lidt i mit køkken. Jeg gav 139,- for den, og der var kun få tilbage i min Netto. Så hvis I skal have en, så er det med at skynde jer afsted til den nærmeste Netto! Jeg tror de er ret populære ;-) I morgen kommer der et indlæg med nogle super lækre og SUNDE muffins, som flere af jer gerne ville have opskrift på. Derudover har jeg en masse nyt træningstøj at vise jer ♥ Vi skrives!

signature