En perfekt forårsdag

Sikke et fantaaaastisk vejr det er idag! Hold nu op, nu er foråret virkelig kommet til Danmark. Idag var min planlagte LISS-dag (low intensity steady state cardio) og normalt går jeg 45 minutter på løbebåndet, men nu når vejret var så skønt, så tog jeg en powerwalk rundt om Damhussøen. Jeg er så heldig at bo tæt på den, og det var virkelig bare hvad jeg trængte til. Normalt er LISS bare noget der skal overståes, men fremadrettet ved jeg hvor den skal “afholdes” :D

damhussoeen-2damhussøen

I får lige lidt stemningsbilleder derfra, da det virkelig bare var ubeskriveligt. Jeg bliver så glad i hovedet når det er sol, og jeg trænede endda i tights der gik til under knæet, og en tynd træningsbluse. Kunne sagtens have trænet i almindelig træningstop, men blæsten der kom engang imellem var lidt kølig, så det var perfekt. Jeg er virkelig glad for at bo så tæt på søen, og det skal udnyttes mere denne sommer. Der er også grønne områder, hvor man kan ligge og sole sig eller tage en madkurv med og spise. What’s not to love? ♥ Imorgen kommer der et indlæg med en super fin og billig crop top <3 Stay tuned!

HVORDAN HAR I NYDT DENNE SOLRIGE DAG?

signature