Et romantisk og feminint touch

Hej skønne læsere! Håber I alle har haft en fantastisk god dag i dette vejr. Jeg har været lidt sløj i dag, så dagen er blevet brugt på at hvile mig og bare slappe af, så det forhåbentlig kan nå at forsvinde inden weekenden. Derudover har jeg fri imorgen, så der skal dagen bruges på træning, rengøring/oprydning i lejligheden og så får jeg besøg om aftenen ♥

poster-romantic romantisk-plakat

Idag vil jeg vise jer denne super fine plakat kollektion, som er fra Makuch & Birkart. De har nogle rigtig fine og lidt anderledes plakater, og denne her er min absolutte favorit. Nu mangler jeg bare nogle fine rammer til dem, og så tror jeg de skal hænge i mit soveværelse. Jeg er vild med den romantiske og feminine stil, og så er jeg også vild med, at de giver mening. Makuch og Birkart har en del plakater på deres hjemmeside, med forskellige citater, så der synes jeg helt klart I skal kigge forbi, hvis I er interesseret i plakater. Der kommer nok snart en giveaway, hvor I kan vinde NETOP denne plakatsamling, så hold øje med bloggen <3

signature