Min nuværende situation

Hej søde læsere ♥ Der er sket så mange ting på det seneste, og meget af det har slået mig lidt ud af kurs. Jeg har afsluttet min praktik for en uges tid siden, og har brugt denne uge på at skrive eksamensopgave om praktikopholdet, som blev afleveret i torsdags. Jeg skal til mundtlig eksamen om cirka 2 ugers tid,  hvor jeg skal uddybe noget fra opgaven, så det er lidt stressende. Jeg har aldrig rigtig været glad for eksaminer, da jeg simpelthen bliver så nervøs – Kender I det? Heldigvis er der ikke særlig mange eksaminer på min uddannelse, men dermed føler jeg også at hver gang er mere presset..

12139655_906741962734565_75947622_n

Derudover fik jeg for to ugers tid siden en opringning om, at min udlejer har tænkt sig at sælge lejligheden, og jeg står dermed uden et sted og bo inden årets udgang. Det er der desværre ikke noget at gøre ved, da jeg ved dette sikkert ville komme på et eller andet tidspunkt, men ikke nu. Det har taget rigtig hårdt på mig, og er en meget stressende faktor i hver dag. Min ene storesøster har også svært ved at finde lejlighed, og bor pt. hjemme hos mine forældre imens hun leder, så dermed er der ikke rigtig plads til mig. Derudover vil jeg helst undgå at flytte hjem. Med to katte er det heller ikke helt let at finde noget nyt, da jeg jo ikke kan byde dem kun at være på ét værelse, hvis jeg skulle flytte ind hos en anden.

Så ja, jeg er lidt stille for tiden og bruger måske unødigt meget tid på at stresse over både skolen, eksaminer og min boligsituation. Derudover har jeg et sideløbende “projekt” jeg har lidt gang i, som jeg også føler er nødt til at komme lidt på standby, og det irriterer mig også meget. Jeg håber I kan forstå at det er hårdt, og jeg derfor ikke har det store overskud til bloggen for tiden. Dette betyder dog ikke jeg vil stoppe, dog skal jeg lige finde ud af hvad jeg gør. Jeg vil prøve at komme med indlæg snarest, da jeg savner det frirum jeg har med bloggen og hele den kreative proces. Kunne ikke finde på at stoppe ♥ TAK til jer der læser med, kommenterer og altid er så søde. Det betyder alt for mig!

signature