Perfection in the form of plants

Godmorgen sødeste piger. Jeg er desværre gået hen og blevet lidt sløj, så bruger dagen hjemme i dag, så jeg kan nå at blive rask hurtigst muligt. Jeg har dog ikke tænkt mig at lade bloggen så tom, så derfor vil jeg gerne vise jer nogle nye planter jeg har købt til min lille lejlighed.

Jeg har altid elsket at have planter, da det giver liv i et hvert rum, og den lange på billederne (kan ikke huske navn) har jeg ledt efter SÅ længe. Jeg fandt dem sammen med de to andre i “3 trin op” i Køge by, som jeg var i med min mor i lørdags. Der fik jeg også købt andre fine ting, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen :-) Er helt vild med den lille hjerteranke, som er den i glasset. Bladene ligner små hjerter, og så er den bare så fin i farverne. Kan godt lide planter med “støvede” grønne farver, og det var bl.a også derfor jeg var nødt til at eje både den lange plante og hjerteranken. Den sidste, “pletter i luften”, var jeg kommet til at lade visne, så den skulle jeg bare have igen, og prøve endnu engang. Det er så besværligt med planter :D ♥ Kunne super godt tænke mig et lidt større træ af en art, men ved simpelthen ikke hvor det skulle stå.. Den må jeg vente lidt med! Skrives <3