Good vibes only

Godaften alle. Jeg har haft verdens længste dag, som startede ud med træning som jeg plejer kl. 5.30-6.45, arbejde fra 8.45-17 og så først hjemme kl. 18.45 pga. lidt transportproblemer. Selv om dagen har været lang er jeg i rigtig godt humør, for jeg er nemlig blevet fastansat på min arbejdsplads, og er dermed ikke længere vikar fra i morgen. Det er suuuuper skønt, og noget jeg har arbejdet hårdt hen imod siden opstart, og det giver en god ro at jeg nu er fastansat. Jeg er sååååååå glad!

Her til aften vil jeg vise jer denne fine fine bluse, som jeg har købt i Creme Fraiche sidste uge. Den var på udsalg til kun 100 kroner, og den er rigtig blød og bare rigtig behagelig at have på. Jeg har alt for mange pullovers, og derfor synes jeg at denne manglede i min garderobe – hvad synes I om den? Jeg håber I får en rigtig skøn aften ♥