Keep calm, bitch relax

outfit med ebay top med statement og teksten bitch relax og ripped jeansJeans: Creme Fraiche | Sko: Nike | Top: eBay

Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig weekend, og nyder denne søndag ♥ I dag vil jeg vise jer en top fra eBay, som jeg tidligere har blogget om og dermed også var dagens outfit igår. Jeg har endelig modtaget toppen, og vil selvfølgelig lige vise den frem for jer. Den er købt i onesize og jeg vil skyde på den passer en xs eller en small max. Det er meningen, at den skal stumpe lidt, og dermed være lidt en crop top, og jeg er faktisk ret vild med den.

Jeg overvejer stærkt at købe den i hvid med sort tekst også. Den koster kun 31 kroner, som er inklusiv porto og I kan som altid finde link til ebay toppen under billederne. Hvad synes I om den? Nu vil jeg smutte ud og lave lidt morgenmad, og så ellers bare hygge med Netflix og godt selskab resten af dagen.

signature