Et touch a pailletter

Godaften søde læsere ♥ Synes ikke I skulle snydes for dagens outfit, som jeg tog billeder af i morges før jeg tog afsted på arbejde. Jeg er jo som sagt hjemme hos mine forældre nu, så det er et meget afslappende outfit, men samtidig lidt fint med blusens fine detaljer i form af pailetter og sten. Det er et af mine rigtig gode køb i hvert fald!

outfit med paliet jumper fra saint tropez

Blusen er fra Saint Tropez og så skøn og behagelig at have på. Mine bukser er en ældre sag, og er vist fra ONLY, og det kan være fint at have nogle afslappende haremsbukser på, og så tilsætte en lidt finere bluse. Det nedtoner hele looket uden at gøre det for afslappet, da blusen har nogle fine elementer. Derudover har jeg lidt smykker på, som jeg synes passer godt til hele looket. Hvad synes I om det? Og beklager den lidt ringe kvalitet af billederne – jeg håber på snarest at kunne anskaffe mig et bedre kamera.