Forårs inspiration | Outfits

Hej skønne læsere! Så er vi næsten halvvejs igennem ugen, og jeg knokler videre med mit eksamensprojekt sammen med 3 andre piger hver dag lige for tiden. Vi skal udarbejde en synopsis sammen ud fra et givent emne, og så gå ud i vores specialretninger (der er to fra design, en fra indkøb og jeg er fra marketing) og arbejde videre bagefter – for at ende ud med at fremlægge mundtligt alene. Det tager virkelig på kræfterne, da det er en forholdsvis svær opgave der er blevet stillet, og imorgen skal jeg til samtale et sted ang. praktikplads, så der må I lige krydse fingre!

instagram-outfits

Nu til dette indlæg. Jeg har samlet lidt inspiration til outfits, og alle er fra min instagram STYLEBYSTEFANIE. Der poster jeg faktisk tit outfits inde så kig forbi, det er altid hyggeligt. For tiden er jeg vild med capribukser (haha, det kan slet ikke ses, vel?) og vejret er også perfekt til det, når det altså ikke regner. Dertil smider jeg ofte en sweatshirt på, da det endnu ikke er helt sommer, så jeg er ikke klar til bare arme endnu. Det midterste billede er før et photoshoot :-)

instagram-outfits-2

Jeg er faktisk helt vild med mine bukser i midten, som er fra Zara. Dog er de købt for et stykke tid siden, og de er faktisk lange, men har trukket dem op. Elsker armygrønne bukser og især sammen med sort. Derudover kan jeg se, at jeg næsten har mine elskede H&M sko på på alle billederne! Haha, de er bare så gode at have på, og passer til alt. Jeg skal helt klart snart have et par nye! HAR I EN FAVORIT?

signature