I got 98 problems

Godeftermiddag skønne piger. Endelig er det weekend, og det er så dejligt, for denne uge har virkelig trukket tænder ud. Har som sagt arbejdet med min studiegruppe i denne uge og fremlagt en minicase i dag. Så det er dejligt det er overstået, og jeg nu kan gå på weekend med god samvittighed. Derudover har jeg fødselsdag på mandag, så gode dage er i sigte. Denne weekend står bare på hygge i godt selskab <3

college-trøje-outfit-oversizeTrøje: H&M | Jeans: Creme Fraiche | Sneakers: Reebok

Dagens outfit i dag bestod af mine elskede baggy jeans, som jeg også har blogget om før. Jeg er virkelig vild med dem, og de har virkelig det bedste fit! Dertil min nyeste bluse, som jeg købte igår, da jeg fandt ud af, at jeg havde et tilgodebevis. Den er så lækker at have på, og så faldt jeg for de fine detaljer i siderne, i form af lynlåse. Afleverede også jobansøgning igår, da jeg seriøst mangler et studiejob, nu hvor jeg ingen roomie har (og helst ikke ønsker). Hvis jeg får det, burde jeg kunne få det hele til at køre rundt igen, så kryds gerne fingre ♥ Ha’ en fantastisk fredag aften, piger <3

signature