Out & about

Hej skønne piger ♥ Skønt med weekend og i dag skal jeg tilbringe den i selskab med en af mine venner fra arbejdet :-) Han henter mig kl. 20 og så skal vi ud og spise lidt mad og ind og se Paranormal Activity 4. Jeg har set 2 og 3’eren i biografen også, så det glæder jeg mig rigtig meget til! Er helt vild med gysere og Paranormal Activity er noget af det mest uhyggelige jeg har set. Så det bliver godt :D I morgen regner jeg med at tage i byen med nogle venner og min veninde Christina om aftenen, så skal prøve at se om jeg kan nå at tage nogle outfitbilleder til jer inden vi tager afsted <3 Om eftermiddagen kommer min farmor på besøg, så der er gang i den.

Ellers vil jeg lige hurtigt komme med dagens outfit. Billederne er godt nok taget hjemme hos mine forældre, men det er præcis hvad jeg har på i dag. Elsker virkelig mine bukser fra Free People, da de passer fantastisk til næsten alt mit tøj :-) Ellers havde jeg min nye top på fra Vero Moda og en vest fra Culture., som har en fantastisk ryg! Senere hopper jeg nok ned i en kjole med nogle leggins til og nogle fine sko, nu må jeg se :-) Håber I får en skøn weekend, piger ♥ Kys og knus!

pelsvest fra culture og free people flower jeans med blomster