Opskrift: Sund koldskål med skyr

Godaften piger. Endelig er det weekend og jeg har glædet mig så meget til, at kunne ligge eksamensprojektet lidt på hylden, og bare slappe af. Jeg har ikke de vilde planer denne weekend endnu, men nu må vi se hvad det bliver til. Pt. sidder jeg og slår mave sammen med min bedste ven efter en omgang hjemmelavet koldskål. Mmh, jeg er virkelig fan af koldskål og det er virkelig yndlings sommerspise. Jeg har lavet en sundere version, og den kan I få her:

opskrift-paa-sund-koldskaalopskrift-sund-koldskaal

– 1/2 L kærnemælk
– 500g naturel skyr
– 1 æg
– vaniljePULVER
– sødemiddel efter behov
Start med at piske æg sammen med vaniljepulveret. Jeg bruger pulver, da det andet indeholder sukker, deraf navnet “vaniljesukker”. Det er altså IKKE det samme, men kan sagtens bruges. Derefter tilsættes kærnemælk og skyr og piskes sammen indtil konsistensen er god. Tilsæt evt. lidt flydende sødemiddel (jeg bruger Isis) efter behov. Og så er færdig!

Jeg tilsatte noget sukkerfri mysli, netop også for at gøre den lidt sundere end at proppe kage aka. kammerjunker på, men det bestemmer man jo selv <3 Skyret er brugt for at få proteinindholdet op, og det giver også bare en super god smag. Håber I vil kaste jer ud i den, og god aften ♥

signature