Open your eyes the sky is full of butterflies

Godaften søde piger. Håber I alle har haft en rigtig god onsdag indtil videre. Jeg har siddet og kigget rigtig meget på Tumblr efter jeg er kommet hjem fra arbejde og bare suget en masse inspiration til mig. Har allerede så mange gode ideer til når vejret bliver lidt varmere, så det skal I virkelig se frem til :-) I kan tjekke min Tumblr ud her.

I får lige et outfit fra weekenden, hvor jeg var hjemme hos mine forældre. Jeg elsker at tage billeder hjemme hos dem, da deres hjem er så smukt og fyldt med unikke detaljer, som jeg er sikker på I også kan fornemme på billeder. Freja sneg sig lige med på et enkelt billede (igen), og hun er jo bare så skøn! Jeg holdte outfittet i lyse farver, da det jo snart er ved at være forår, og det er så skønt. Har mine elskede jeans på og en bluse fra Buch Copenhagen. Er det ikke fint? De passer så godt sammen og så med min rosemundetop indeunder :-) Hold øje med bloggen i morgen, da jeg har fundet nogle rigtig skønne forårs wants ♥

Bluse – Buch Copenhagen // Top – Rosemunde // Jeans – Free People // Støvler – Mengnisha