En af dé weekender

Godaften piger. Netop som jeg skriver dette, sidder jeg hjemme hos min storesøster Malue og hygger med god mad, og streamer debutantstævnet i Herning. Det har faktisk kørt herhjemme hele weekenden, og jeg synes det er så spændende, og ikke mindst imponerende, at se alle de smukke atleter. Har I også fulgt med? Jeg håber jo selv på engang at stå på den scene (måske 2016), da jeg har en kæmpe drøm om, at stille op i bikini fitness. Udover at bruge weekenden på at streame New comers, så har jeg også brugt den på træning igår sammen med en af mine venner, og av hvor kan det mærkes i ben og balder i dag :D Det er lækkert! Og så har jeg selvfølgelig puttet ekstra meget om mine katte denne weekend, da jeg besluttede mig for, at bare være hjemme og hygge.

Næste weekend står nemlig på byen og ses med venner hele weekenden, så synes de fortjente lidt opmærksomhed denne weekend! Jeg har også netop fået Morten Svanes nye bog “Protein opskrifter” og jeg glæder mig til at kunne prøve opskrifter ud, og dele dem med jer her på bloggen, så I også kan blive inspireret! Imorgen kommer der endnu et outfit på bloggen – sporty og feminint på samme tid, så kig forbi! Har I lavet noget spændende denne weekend? ♥