Forberedelse til nytårsaften | Dagen før dagen

Godeftermiddag piger ♥ Håber I hygger jer og glæder jer til i morgen. Min arbejdsdag i dag er gået forholdsvis hurtigt, så det er jo super lækkert. Nu sidder jeg bare og slapper af, og skal til at gøre alle “forberedelserne” til i morgen, som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Når jeg skal være fin i morgen, så er der nogle ting, som jeg foretrækker og gøre dagen før, da man får det pæneste resultat ud af det, og her er hvad jeg foreslår:

Bodyscrub – Skrub huden godt igennem, for at fjerne døde hudceller, og få huden til at stråle! Dette er også et absolut MUST inden man påfører selvbruner, da man bedre undgår at få skjolder og samtidig tager huden også bedre imod selvbruneren. Jeg bruger Oriflame – Swedish Spa. Den er super god og dufter lækkert frisk.

Skraber – Den kan vi vist ikke komme uden om. Hvis benene skal vises frem, så er det bare med at ordne det dagen før. Huden kan nemlig nemt blive irriteret/rød hvis man gør det samme dag + jeg kan fx. godt stresse lidt når det er samme dag, og så skære mig. Igen, noget man nemt kan gøre i brusebadet, og det skal også helst gøres INDEN selvbruneren kommer på.

Selvbruner – Det er smartest at påføre dagen før, især hvis man gerne vil opnå meget farve, da den så kan nå at sætte sig pænt, og man så også kan nå et hurtigt lag mere i morgen tidlig. Det skal jo bruge et par timer til at sætte sig, og så skal man være forsigtig, så det ikke efterlader skjolder. Jeg foretrækker selvbruneren fra Bodynordic, da den dufter skønt og samtidig giver huden fugt. Tag noget løst tøj og undertøj på efterfølgende, så tøjet ikke tager fat i huden og efterlader skjolder fra selvbruneren.

Hårkur – Når man alligevel skal i bad og vaske håret, så brug en lækker hårkur, for at få håret ekstra blank, blødt og smukt at se på. Jeg er fan af den røde fra L’oréal Elvital, og den garanterer virkelig silkeblødt hår. Jeg vasker altid mit hår dagen før fester/event mm., da det altid er lidt for “rent” hvis jeg vasker det samme dag, og kan derfor bedre rode med det dagen efter og sætte det :-)

Ansigtsmaske – Endnu et must at gøre, for at få lækker hud og rense den godt igennem. Man kan evt. lægge den før man går i bad, og så skylde den af midt i badet. Det er i hvert fald nemmest :-) Så er huden klar til makeup og det hele i morgen.

Neglelak – Det kan godt være det er en smagssag, men jeg foretrækker altid at lægge min neglelak dagen før jeg skal vise den frem. Hvis jeg lægger den samme dag, så kommer jeg til at være for utålmodig, og lader den ikke tørre ordentligt, og så bliver det grimt. Så derfor lægger jeg den dagen før, så jeg kan sidde stille og roligt og lade den tørre fint. Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til noget! Overvejer at lave et i morgen også med min makeup ♥