Mine nytårsfortsæt 2017

Godaften sødeste læsere ♥ Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og at I havde en fantastisk aften. Jeg var sammen med nogle venner ude i Valby, og det var egentlig meget hyggeligt. Jeg drak ikke særlig meget og det betød ingen tømmermænd igår – skønt! I dag vil jeg skrive lidt om mine nytårsfortsæt. Det er egentlig ikke noget jeg som sådan går mega meget op i eller har normalt, men i år tænkte jeg at det kunne være meget godt at sætte sig nogle mål. Selv om man kan sætte sig mål året rundt, er det bare for nogle bedre at gøre det ved årsskiftet. Her kommer de:

Billede fra i dag – følg mig på instagram: stylebystefanie

Bedre træningsrutiner og sundere madvaner

Sidste år havde jeg mange on/off perioder mht. min træning og derfor har jeg besluttet her i det nye år, at nu skal det være slut! Jeg vil træne mere regelmæssigt og sørge for, at jeg ikke går i stå efter nogle måneder bare fordi at resultaterne udebliver. Jeg vil dermed prøve at få træningen varieret godt, så jeg ikke går død i den. Jeg starter ud med 12 ugers program med styrkesessioner 3-4 gange om ugen før arbejde, og ellers er alt udover det bare for “ekstra” hvis jeg føler for det. Derudover skal jeg lige tage mig lidt sammen med mine madvaner, som har været lidt ligesom min træning: on/off. Dette tænker jge løbende at opadtere jer om på bloggen.

Mere tid til vennerne

Det er ikke fordi jeg ikke har set mine veninder og venner sidste år, men jeg tænker at jeg godt kunne blive bedre til at ses med dem – især nogle af dem som jeg måske kun ser 1 gang om året. Derfor vil jeg sætte større fokus på at se mine venner og veninder regelmæssigt – for hvad er man uden venner/veninder? ♥

Mere tid til bloggen

Jeg har tidligere været så dårlig til at komme ind i en god rutine med bloggen, og det skal være slut nu! Jeg elsker at blogge, da det giver mig utrolig meget. Både men henblik på at jeg elsker at tage billeder og redigere dem, samt at jeg elsker at skrive og kunne inspirere jer bag skærmen med alt ligefra sund aftensmad til nytårskjoler. Derfor vil jeg i 2017 have større fokus på at blogge regelmæssigt, og dermed kunne inspirere jer mange gange om ugen! Jeg vil også have fokus på billeder af højere kvalitet, og derfor har jeg gået med to tanker længe – 1. Skaf et nyt kamera! 2. Skaf en fotograf!

Her til sidst har jeg også lidt drømme for 2017:

  • Find en lejlighed
  • Rejs til udlandet
  • Vær lykkelig

Det var nogle af mine største nytårsfortsæt – Hvad er jeres?