Jeg har fået nyt job

Hej piger ♥ Undskyld det lidt sene indlæg, men har været på mit nye arbejde i dag, og så direkte hjem og slappe af. Jeg har simpelthen haft den værste hovedpine i dag, men den er heldigvis væk nu..

Jobbet jeg har fået er et tilkaldevikar job i en callcenter, for noget der hedder Intervare. Det handler om, at man skal ringe ud til ældre/svage, som ikke selv kan handle, og tage imod deres bestillinger på indkøbsvarer. De forskellige kommuner betaler for leveringen, og så skal de bare selv betale for varerne, som alle har et specifikt 4-cifret nummer, som står i et stort katalog de har modtaget. Fx. agurk = 1553. I dag var som sagt min første dag, og det gik rigtig godt, og sidst på dagen sad jeg selv og tog opkaldene. Man skal cirka nå 16 kunder  i timen, og det er meget forskelligt om de ældre mennesker er hurtige eller ej. Nogle sidder klar med tallene lige når de tager telefonen, og andre siger hver vare, hvor man så selv skal finde frem til tallene.

stefanie fashion blog
 Det er et meget hyggeligt og afslappet job, synes jeg, og jeg kunne faktisk godt lide det. De ældre mennesker er så søde og snakke med, og jeg bliver så glad når man ringer til dem (én gang om ugen). Jeg søger stadig fuldtidsjob, men dette er et udemærket alternativ, og er kun 900m fra hvor jeg bor. Jeg skal også arbejde i morgen kl. 7.30-15, så der bliver der nok også lidt stille på bloggen. En vikaransættelse her kan forresten lede til fastansættelse, og det ville jo være skønt! Håber I bærer lidt over, men skal selvfølgelig prøve at planlægge nogle indlæg til jer ♥