Nude farver til foråret

Godmorgen piger. I dag vil jeg tippe lidt om en rigtig fin hjemmeside, hvor man kan købe rigtig lækkert tøj til overkommelige priser. Jeg har netop fået øjnene op for Dressme, og der er virkelig mange fine ting derinde. Nu hvor det snart er forår og sommer, og tid til fine kjoler, så har jeg fundet mine yndlingskjoler frem derinde fra i nude/sarte farver. Nude og sart rosa ser virkelig lækkert ud om sommeren til en solbrun hud :-) Så nu må varmen, foråret og resten gerne komme så vi kan hive sommertøjet frem igen :D

Jeg er såååå vild med disse kjoler og især nr. 2, da den er virkelig unik og elsker de søde blondedetaljer, og så koster den endda kun 349,- hvilket jeg synes er ret billigt, for sådan en smuk kjole. Udover billige priser, så er der også gratis fragt, så det kunne næsten ikke blive bedre :D Overvejer faktisk ret stærkt at købe den, da den både kan styles op med fine enkle sandaler og stilletter om aftenen. Det kan de andre kjoler også, bortset fra nr. 1, som jeg måske synes er lidt mere passende til fest. Dressme har også mange andre fede items, så synes helt klart I skulle tage en smut forbi Deres webshop. Senere i dag kommer der et indlæg med lidt mere nyt træningstøj <3

Hvilken er Jeres favorit?