Dust settles, I don’t

Godaften ♥ Jeg håber I har haft en god dag, og ikke mindst en god uge indtil videre – lige om lidt er det weekend, og dét glæder jeg mig til. Jeg skal nemlig holde fødselsdag for mig og min far (jeg har fødselsdag 9/2 og han har 2/3) for familien, og det bliver super hyggeligt med lidt familietid, og ikke mindst lagkage! Min uge har været rigtig god, og især mine træninger for tiden. Jeg har besluttet at jeg tager en ekstra træning i morgen, selv om mit program “kun” lyder på 3 x træning, men føler lige for en ekstra booty-dag inden weekendens udskejelser :D

Sweatshirt: H&M | Jeans: Noisy May HER | Sneakers: New Balance

I dag vil jeg vise jer overstående outfit, som jeg havde på i weekenden. Det bestod af et par nye bukser jeg faktisk har fået i julegave, samt en lækker sweatshirt som jeg købte for udsalg for en måneds tid siden hos H&M. Jeg er lidt vild med at patches kommer igen på bl.a. bomber jackets, jeans og sweatshirts, så derfor var denne lige noget der faldt i min smag. Jeg har stylet den med de rå jeans fra Vero Moda af mærket Noisy May, som jeg efterhånden også har set mange gå med – coatede jeans er bare the shit lige pt. Hvad synes I om looket? Glæd jer til denne weekend, hvor jeg vil vise jer det længe ventede outfit med nye Hunkemøller sports-styles. Stay tuned ♥