No winter is too cold when you have love

Godaften piger. Jeg er simpelthen så glad for det er fredag i morgen, for jeg glæder mig SÅ meget, til min mor kommer på lørdag og hjælper mig i lejligheden. Der skal males i stuen også, men det er et projekt, som nok først kommer i december. Det skal i hvert fald ordnes før min elskede sofa kommer i januar :-) Det bliver virkelig så flot og jeg kan ikke vente med at dele resultatet med jer. Indtil da må I se lidt sneakpeeks af de forskellige ting jeg køber ♥ Det regner jeg bl.a. med kommer i weekenden.

Som lovet, så får I her nr. 2 ting jeg har købt på Nova Copenhagen, og de her er virkelig uundværlige! Jeg har længe mangler nogle rigtig lækre, feminine OG varme luffer, hvor man ikke behøver have 2 par på, fordi de er så tynde, og nu er min jagt endelig slut. Disse luffer er med små sten, og er SÅÅÅÅÅ bløde og varme! Der er en slags “teddystof” indeni, så de varmer rigtig dejligt. Har cyklet med dem på arbejde flere gange, og jeg har ikke frosset det mindste. Og så er de jo også rigtig flotte at kigge på og passer perfekt ind i min stil <3 De koster 129,- og kan også fåes i sort og en lidt lysere beige farve. Mine er i farven “Brown“. Og der er gratis fragt :-) Elsker, elsker, elsker dem ♥ Kan I lide dem og skal I have et par? <3