Noget der pynter i et hvert køkken (og som kan spises)

flotte-krydderier-til-koekkenetnicolas-vahe-krydderiersalt-og-peber-nicolas-vahekrydderi-samling-nicolas-vahe

Nu synes jeg det var ved at være noget tid siden, at der kom noget nyt i bolig/interiør-kategorien, så jeg snusede rundt i mine forældres hus og fandt frem til, at jeg nu ville blogge om disse super fine krydderier fra Nicolas Vahé. Det er nogle jeg selv har overvejet at købe de sidste par måneder, men eftersom jeg endnu ikke har fundet egen lejlighed, så venter jeg. De er så super fine til at have stående fremme, da selve designet er meget minimalistisk og fint. Dog er prisen også derefter, og bare én koster næsten 100 kroner. Men det er måske ikke særlig mange penge for dem der går meget op i køkkendetaljerne ♥

Læs også: Nemme choko cookies (som også pynter ved at stå fremme)

Udover det flotte design, så er der også nogle rigtig lækre blandinger imellem, som fx nogle af saltblandingerne, som er piftet op med hvidløg, timian osv. Jeg har endda set at man kan få “Popcorn krydderiblanding”, så jeg er ret sikker på der er noget for enhver smag! Der er intet som at krydre sine grøntsager/kød med lækre krydderier, og det kan virkelig redde enhver ret :D Har I selv nogle af krydderierne stående derhjemme, og hvad er jeres yndlings?

signature