Never say never

Sikke en regnvejsdag! Jeg nåede heldigvis hjem inden det begyndte, da jeg var til jobsamtale her i formiddags. Jeg skal til min 2. og afgørende samtale på mandag, så kryds fingre for at jeg får jobbet. Det lød super godt og som noget jeg helt sikkert vil blive meget glad for hvis jeg fik det. Jeg skal nok holde jer opdateret.

outfit-med-sorte-jeans-tshirt tshirt-med-teksthvide-sneakers-fra-hmT-shirt: New Yorker | Jeans: Gina Tricot | Sko: H&M

Se også: Ikke andet end en t-shirt og sneakers

I får dermed også dagens outfit med min nye fine t-shirt fra New Yorker. Jer der har fulgt mig et stykke tid ved, at det er min absolut yndlings butik, og det er der flere grunde til: det er billigt og kvaliteten er stadig god trods prisen, der er et STORT udvalg og det er sjældent at man ser folk i det samme som en selv = det er ikke noget alle ejer ligesom med fx H&M. Jeg fik også købt 3 basistoppe i gul, pink og grå ♥ Hvad synes I om t-shirten? Har en ting for alle nuancer af lyserød lige for tiden, så måtte simpelthen eje den :D I må have en god dag, trods regnen! Imorgen viser jeg jer nogle bedre billeder af joggingbukserne fra Hunkemøller, så vi snakkes.

signature