NEW IN + WINNER OF MY GIVEAWAY

Hej sødeste piger ♥
Jeg havde den hyggeligste aften igår med min veninde Christina! Vi så “Mads og Mikkel” og “Aeristocats”, og så snackede vi med popcorn, grøntsager og dip og lidt frugt. Så lækkert. Det var sjovt at gense filmene, da ingen af os havde set dem siden vi var små, men stadig kunne replikker og lign. :D
Nå, nu til min giveaway, hvor I kunne vinde 30 dages VIP + 10 klip til Trendsales. Der var 11 der deltog og det blev i alt til 36 lodder. Vinderen er:

Christine Lund 

Stort tillykke med det, og der er sendt en mail til dig :-) Ellers vil jeg også lige benytte lejligheden til at vise jer mit nye køb fra eBay, som endelig er kommet. Det er ikke et decideret eBay item, det er faktisk fra H&M, men fandt den tilfældigvis da jeg sad og bladrede igennem siderne med palietter. Det er en grå cardigan med paliet lommer! Såå fin og elsker den virkelig! Den var også billig, så kunne ikke lade vær :-) Hvad synes I om den, piger?

H&M paliet cardigan i grå