Bamsestøvler med.. pailletter?

Hej dejlige piger. Håber I har haft en fantastisk dag. Jeg er netop kommet hjem fra en hård omgang træning. Det er så dejligt når man er færdig, og den følelse skal man også bare fokusere på når man skal træne :-) Det er den vildeste form for velvære bagefter! I morgen er endnu en dag hvor jeg tror jeg tager ned og træner. Skal lige give den gas inden jul!

Her er 2 ud af 3 par bamsestøvler som jeg købte i lørdags! Kunne ikke bestemme mig for hvilken farve jeg ville have, så endte med at købe begge! Er det ikke bare typisk os piger? Ligesom mine ponchoer fra Buch, som jeg også har i både brun og den lyse cremefarve. Når noget er fint skal man også bare have to af dem. Men er så glad for disse og har længe ledt efter nogle med palietter! De er fra Friis&Com. Er det ikke bare fantastiske? Mange knus og vinterkys