Goodiebox | November 2012

goodiebox produkter

Godmorgen søde piger ♥ Undskyld der har været lidt stille på bloggen, men hver gang jeg er kommet hjem har det været mørkt, og derfor ikke særlig idealt til at tage billeder. Men nu stod jeg tidligt op i dag for at vise jer min nye pakke fra Goodiebox! I har sikkert set det på mange andre blogs, og det samme har jeg, så derfor var jeg nødt til at tilmelde mig det. Det koster kun 119,- om mdr. (inkl porto) og så får man hver måned en forskellig pakke med lækre produkter. Virkelig skønt :-)

Denne gang blev det til en hårkur fra Aussie, en shampoo og en balsam til farvet hår fra Redken, en læbepomade med vitaminer, en rigtig flot neglelak fra Sephora, en parfume prøve fra Beyonces parfume “Midnight heat” og en kinder bueno. Ha’ en skøn weeekend piger! Kys og knus <3