Ny feminin top med blonder

Hej skønne piger ♥ Så er det endelig blevet weekend igen, dog ikke med det vejr som jeg håbede på at gå mod i weekenden, men weekend er det! Jeg er netop kommet hjem fra arbejde, og senere skal jeg ned til nogle mennesker jeg har skrevet med over DBA, og kigge på et løbebånd. Kunne super godt tænke mig et løbebånd herhjemme, og gerne et der kan foldes sammen: så det skal jeg kigge på senere :D

I dag vil jeg vise jer denne smukke nye blondetop og 2 yndige halskæder, som jeg har købt i en butik i Rødovre Centeret, der hedder Varta. (har for længe siden skrevet om butikken her) De havde 50% på næsten hele butikken, og udover disse 3 ting, købte jeg også et sødt armbånd, og en mobilholder. Jeg glæder mig til at vise jer mobilholderen, for den er viiirkelig skøn! Men jeg kunne ikke stå for denne søde top, og den er feminin! Elsker de små detaljer, fx. mønsteret på selve toppen med små blomster, og så sløjfen i taljen. Så fin! Manglede også nogle lange halskæder, og synes disse to var rigtig søde også. Så det blev det til <3 Hvad synes I? I morgen kommer der et indlæg om min blomsterbluse fra eBay, da mange har spurgt ind til den <3