Solnedgangen og nye støvler

Hej sødeste piger. Så er det endelig blevet fredag. Min er brugt på arbejde, og så hjem planlægge nogle ting der skal på plads inden i morgen. Jeg skal til reunion med min helt gamle folkeskoleklasse, som jeg gik ud af i 4. klasse, da jeg flyttede til Sydafrika. Nogle af dem har jeg selvfølgelig mødtes med efter jeg kom hjem i 2004, men andre har jeg ikke set siden jeg flyttede i 2001! Så det bliver rigtig spændende at se hvordan det kommer til at foregå. Vi starter ud med at spise på Jensens Bøfhus, og derefter bliver det nok til en tur i byen. Glæder mig så meget ♥

Jeg har helt glemt at vise jer disse smukke støvler, som min mor har foræret mig. Hun havde bestilt dem til sig selv, men det viste sig, at de ikke helt passede hende, og så bruger vi jo samme størrelse, så jeg var den heldige. Jeg har nemlig en smallere fod end min mor, og hendes var lidt for brede til disse. De er så fine og jeg glæder mig så meget til sneen smelter, så jeg kan få dem luftet. Er vild med de små unikke detaljer med nitter og frynser, og det gør dem så unikke. Hvad synes I om dem? <3 Hold øje med bloggen de næste par dage, da der kommer billeder af mine kjoler fra Asos og mit outfit til i morgen.