Never dull your shine for somebody else

cremefraiche oversize top bluse glitter glimmer

Hej alle ♥ Undskyld stilheden endnu en gang, men jeg ligger syg herhjemme med ondt i halsen og feber :( Ligesom så mange andre lige i øjeblikket. Det er bare så kedeligt, og hver gang jeg hoster har jeg det som om jeg hoster mine lunger op! Ligger bare under dynen med varm the og ser dårligt formiddagstv. Men det skulle ikke stoppe mig for at lave et indlæg til jer i dag, nu når jeg er hjemme.

Jeg var som sagt inde og shoppe lidt januarudsalg i Cremefraiche, og denne bluse med glimmer var et af mine 5 køb. To af mine andre køb kan I se i forrige outfit indlæg med mine leopardbukser. Denne bluse var sat ned til 100,- fra 349,- så det kan man sige var et godt kup! Jeg elsker at den er sådan lidt oversize og selvfølgelig at den glimter. Den har en sort silkesnor som bindes som sløjfe oppe ved nakken. Og farven er rigtig varm og fin. Hvad synes I? ♥