Opskrift: Sund (og nem) proteinsmoothie med blåbær

Smooooothiiiiiies! Elsker, elsker, elsker dem! Og allerbedst kan jeg lide at spise dem i en skål og med noget mysli på. Der er virkelig ikke noget bedre, og her til sommer er de bare så forfriskende! Jeg har efterhånden prøvet mig frem med mange smoothie opskrifter, og her er en af mine absolut yndlings proteinsmoothies, og den er endda let at lave. Det skal du bruge: Frosne blåbær (ca. 50, en banan, 20g proteinpulver m. vaniljesmag, 300g Cheasy yoghurt m. vanilje. BLEND og den er klar <3

lækker-opskrift-på-proteinsmoothieblårbær-banan-smoothie

Jeg spiser den nogle gange til morgenmad, hvis min proteingrød ikke lige lyster, eller om aftenen som en form for snack. Der er intet bedre ♥ Hvis I ikke er så vild med blåbær, så kan det skiftes ud med nogle andre bær eller måske noget mango? Jeg tror i hvert fald der er mange muligheder, alt efter hvad man godt kan lide i sin proteinsmoothie. Har I nogle gode smoothieopskrifter?

signature