Ebay tip: Nem og SU-venlig klipning derhjemme

su-venlig-klipningbillig-frisoer-derhjemmeHair Clip Trimmer til ca. 30 kroner inkl. fragt – FIND DEN HER!

Idag vil jeg dele et af mine bedste eBay køb til dato! Jeg har jo pandehår og er simpelthen for doven til at tage til frisøren hver anden uge, for at bruge 5 minutter på at de klipper mit pandehår, så derfor ender jeg med at klippe det selv, og det bliver stort set altid skævt. Derfor er denne “opfindelse” virkelig genial og samtidig er den også til det lange hår, hvor man både kan klippe spidser, etager… Derudover sparer den mig også for en del penge i længden, da jeg nu selv kan klippe mine spidser. Mulighederne er mange, se selv videoen herunder:

 

Er den ikke bare smart? I kan finde link til den under billederne, og der er både en til pandehår og det almindeligt langt/kort hår. Jeg har så meget nemmere ved at klippe det nu, og jeg får endda kommentarer for det, og hvor fint det er. Der er et vaterpas i selve klipperen, så man kan se om håret er lige. Det er altså super fedt! Hvordan har jeg kunne leve uden sådan en smart dims?

signature