Én lækker kjole rigere fra Nellys udsalg

Kjole med palietter fra Jeane Blush

Hej søde piger. Denne weekend er da godt nok fløjet afsted! Datenighten igår er blevet rykket til næste weekend, så igår blev bare brugt på hygge og blandselv-slik (det var min spisedag!), og en masse gode film. Og så regnede det jo udenfor, så det kunne bare ikke være mere perfekt og stemningspræget :-)

I dag har jeg bl.a. brugt dagen på at spille Wii fit. Har ikke spillet det i laaang tid, så tænkte: nu når det alligevel regner, og jeg skulle træne i dag, så kan jeg da lige prøve det – og jeg forbrændte ca. 500 kcal på halvanden time. Det var meget sjovt, så det skal jeg helt klart til at bruge igen! Derudover har jeg shoppet denne skønhed på Nelly.com, da deres udsalg er startet – fandt koden til deres udsalg (så man kan se og købe det før alle andre) på en anden blog og den er SUMMERSALE. Den har sådan en fin farve og flot snit, og så er der jo palietter på! Den er sat ned fra 399,- til 119,- så det er bare om at slå til! (link er under billede) Jeg købte også de fine silkeshorts, som jeg har blogget om i et tidligere indlæg. Kunne ikke lade vær’! Hihi. Nu vil jeg gå i gang med lidt omrokering af møbler herhjemme. Ha’ en skøn dag piger <3 Kom til deres udsalg her