This one isn’t about you either

Godaften ♥ Her til aften vil jeg vise jer denne super søde og ikke mindst flotte kjole, som er købt hos Nelly. Jeg fik faktisk kjolen i julegave, så indlægget er kommet lidt sent men jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer den alligevel, da den er så yndig! Jeg ønskede mig denne kjole af flere grunde, da der var flere elementer der gjorde at jeg faldt for den. Til at starte med var det farven, som jeg virkelig bare elsker og nok aldrig helt kommer over. Derudover blev jeg også forelsket i ryggen, som har en fin detalje med at være åben. Til slut var det den høje hals, som man ikke ser på mange festkjoler, og alle elementer til sammen gjorde, at jeg bare måtte have den – hvis den ikke var kommet til jul, så havde jeg selv købt den :D Hvad synes I? I morgen vil jeg vise jer nogle bedre billeder af de fantastiske jeans I kan se I DETTE indlæg. Stay tuned <3