Perfect moments

outfit-med-hvid-kort-nederdeloutfit-med-kort-nederdelnederdel-med-strutoutfit-sweatshirt-nederdelSweatshirt: Gina Tricot | Nederdel: H&M | Sko: H&M

Godmorgen smukke piger. Håber I har sovet godt. Jeg var ude med 3 veninder igår og spise på Dallevalle i Herlev, og det var så super hyggeligt. Efterfølgende tog vi hen i ParadIS og købte is/kaffe, og gik en tur sammen med min venindes hund, men vi spiste is og drak kaffe. Jeg fik en mega god iskaffe med vaniljeis i, og det er seriøst bare en af de ting jeg aldrig bliver træt af! Yummy.

Se også: Den fineste blomstrede cut-out kjole

Jeg vil derfor vise jer gårdagens outfit, som bestod af en ældre sweatshirt og nederdel, men som sammen så rigtig fine ud! Jeg synes i hvert fald at det er et rigtig sødt og feminint outfit, samtidig med at det ikke er alt for dressed-up pga. sweatshirten og de flade sneakers – som jeg efterhånden er blevet ret glad for, hvis man kigger på mine tidligere outfits. Perfekt til sådan en torsdag med venindehygge ude. Hvad synes I om outfittet? I morgen poster jeg et personligt indlæg med nogle tanker omkring selvtillid/selvværd. Jeg håber I vil kigge forbi ♥

signature